Natuurlijk zeemleer heeft de eigenschap dat het bijzonder zacht is en dat het uitstekend vocht kan absorberen. Dit maakt het niet alleen geschikt om gebruikt te worden in het huishouden of bij het drogen van auto's, maar ook om als voering gebruikt te worden bij diverse othopedische producten. Het natuurlijk zeemleer dat wij leveren is van hoge kwaliteit zodat het probleemloos toegepast kan worden bij de vervaardiging van diverse protheses. Daarnaast wordt natuurlijk zeemleer ook gebruikt bij patienten die bedlegerig zijn. Mocht u vragen hebben over onze producten, dan kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De zeem werkt het beste als deze vochtig is. Dit komt tevens ten goede aan de zachtheid van de zeem. Het beste kunt u de zeem voor gebruik onderdompelen in schoon water en dan uitwringen.

Het schoonmaken van de zeemlap geschiedt door deze in lauwwarm water te spoelen met een milde zeep, of een mild reinigingsmiddel. Knijp het te veel aan water uit, of gebruik een wringer. Ontvouw de zeem en hang deze op in een ruimte waar geen zonlicht op de zeem valt, of waar veel hitte is.

Mits bovenstaande tips toegepast worden, zal de zeem een lange levensduur hebben.